work wadconwork munterwork integronwork habeload
VRI Tech Group News

Latest news and updates within VRI Tech Group

Wadcon Automation presenteert nieuwe Toolit serie
25 november 2022

Innovatie staat centraal binnen de VRI Tech Group. Dit blijkt al te meer uit een recente ontwikkeling van één van de bedrijven.

Wadcon Automation, onderdeel van de VRI Tech Group, heeft een nieuwe configureerbare tool ontworpen onder de Toolit serie. De Toolit is een reeks aan tools welke speciaal is ontwikkeld voor het palletizen van kartonnen dozen. De tools zijn zeer eenvoudig te integreren met uw robot- of cobotarm, doordat de cobotgrippers zijn ontworpen voor een ISO 9409-1-50-4-M6 flens. Ook kunnen er op verzoek adapters worden geproduceerd indien nodig.

Daarnaast is Wadcon Automation bezig geweest met een configurator voor de Toolit. Door middel van deze configurator is het uiterst eenvoudig om de tool te configureren naar eigen wensen. Via www.cobotgripper.com is het mogelijk om verschillende opties en uitbreidingen te selecteren, waarna de gewenste tool gemakkelijk kan worden aangevraagd. 

Op de Nationale Cobot Dag, die plaatsvond op woensdag 16 november, heeft Wadcon Automation de nieuwe serie met bijbehorende configurator met succes geïntroduceerd! Deze dag was de perfecte mogelijkheid voor Wadcon Automation om de cobotgripper te presenteren aan de beursbezoekers. Daarnaast was het voor Wadcon Automation interessant om alle marktonwikkelingen omtrent cobots te zien! 

Benieuwd naar de Toolit? Meer informatie over de tool is te vinden via www.cobotgripper.com en www.wadcon.nl

envlag  News       (+31) 050 316 82 00