work wadconwork munterwork integronwork habeload

Stageplek Online Marketing

Wil jij graag een stage waar jij je online marketing talenten verder kunt ontwikkelen? Vind je het leuk om brand awareness te creëren en kom je graag met nieuwe en creatieve ideeën? En zoek je als onderdeel van je studie een stage voor 5 maanden vanaf februari 2023? Dan is een stage Online Marketing bij de VRI Tech Group echt wat voor jou.

Je functie

Als stagiair online marketing ben je met name bezig met het vergroten van het online bereik van de bedrijven die onderdeel zijn van VRI Tech Group. Dit houdt het volgende in:

Over jou

Je bent een gedreven persoon die zelfstandig te werk kan gaan en met nieuwe, creatieve ideeën kan komen om brand awareness te creëren. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

Wij bieden

Wij bieden jou een (fulltime) stageplek voor 5 maanden vanaf februari 2023 waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt met betrekking tot alle online marketing en content. Je zal werken binnen een teamverband van de gehele VRI Tech Group, waarbij zowel fysiek als deels digitaal (via Microsoft Teams) vergaderingen zullen plaatsvinden. Ook krijg je een eigen werkplek in ons nieuwe pand op bedrijventerrein de Eemspoort in Groningen. 

Over ons

VRI Tech Group is een groep van vijf technologiebedrijven die werkzaam zijn in sectoren als hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek, besturingstechniek, mechanical engineering en mechatronica. Hierbij staat innovatie centraal. Onder deze groep vallen Integron Group, DTS², Wadcon Automation, Habeload en Munter Elektro. De VRI Tech Group is zowel in Nederland als in Europa actief.

Interesse?

Geïnteresseerd? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Miriam Ploeg, via m.ploeg@vritechgroup.nl, of vul onderstaand contactformulier in. Mocht je daarnaast vragen hebben over de stageplek, schroom dan niet om contact op te bellen naar: +31 (0)50 31 68 257. 

envlag  Stageplek online marketing       (+31) 050 316 82 00